Fixa el startades med ambitionen att göra elhandel både lättare och roligare.

Det här är Fixa el

Fixa el startades med ambitionen att göra elhandel både lättare och roligare. Elbranschen har tyvärr inte riktigt nått upp till dom förväntningarna. Vilket kanske inte är så konstigt, el är ju inte ett jätteroligt ämne. Hur ska ditt elavtal kunna konkurrera med söta kattfilmer på nätet? Istället skapade vi Fixa el, det enda man vill är ju bara att fixa elen så man kan göra något annat roligt.

Med Fixa el kastar vi helt bort branschens gamla sätt att sälja el, inga luriga avtal, konstiga påslag eller annat bull-shit. Vi vill sälja el snabbt, enkelt och billigt. Vi vill inte kedja fast våra kunder i ett avtal som de inte är nöjda med. Olika avtalstyper skippade vi också, vi säljer bara el, punkt slut.

Fixa el är ett varumärke från Gävle Energisystem AB som ägs av Gävle Energi AB och Söderhamn Nära AB. I Gävle Energi koncernen finns ett helt gäng varumärken representerade. Fixa el är vårt senaste tillskott. Vi har varit aktiva sen 1892 så det här med energi det kan vi. Dock så tyckte till och med vi att det var dags att hitta på något nytt och fräsigt. Sagt och gjort – Fixa el blev till.